Jeg havde fornøjelsen af at være med til vores medlemmers selv-arrangerede julefrokost i går aftes og selvom det da ikke ligefrem var lysten, der trak værket, da vækkeuret ringede i morges, var det så absolut det hele værd ? (Læs: mit gamle korpus er ikke glad, når det får mindre end de obligatoriske 7 timers søvn ?).

Nå, men bare lige for at slå det fast, så er det altså intet mindre end de mest fantastiske medlemmer vi har, her hos Sundhedsfabrikken! ?

I aftes, var en aften, der emmede og osede af HYGGE, FÆLLESSKAB, SJOV og GRIN på tværs af såvel nye som gamle venskaber og bekendtskaber ???? Og midt i det hele, som et ganske uventet tvist, indtog vores total seje medlem Jens Jakob scenen på Piano Bar og viste sig at være en formidabel pianist – jeg tror ikke, der var nogen på stedet, som var i tvivl om, hvilket selskab han tilhørte, da han var færdig – vi var alle DYBT imponerede og hujede, det bedste vi havde lært ?

Og hvorfor sidder jeg så her en lørdag formiddag og skriver om det? – en julefrokost, som så mange andre og som er ret så gængs på den her årstid?

Jo, for som jeg ser det og for mig personligt, var det her ikke bare en hvilken som helst julefrokost. Det her var endnu et bevis på, at missionen om, at skabe et sted, hvor der er sammenhæng, plads til og rød tråd igennem sundhed, social fællesskab, sjov og ballade, nye venskaber og bekendtskaber, omsorg, STORE SMIL og åbne arme er lykkedes!
Og det er alt sammen magisk bundet sammen af de her helt fantastiske træningstosser og hvor er jeg altså umådelig stolt over, at kunne sige, at de kan findes på Sundhedsfabrikken ?

“Over and out” og et kæmpe stort TAK til jer alle ?

God weekend og vi ses til træning i næste uge ??

Med venlig hilsen
Camilla Riis