Som afslutning på vores “Åben træningsuge” og for at fejre at vi nu har eksisteret i et halvt år, holder vi åbent hus og sommerfest arrangement fredag den 07. September 2018, hvor vi byder alle velkommen til fri træning, masser af konkurrencer med fede præmier og en sommerfest, som byder på både sommermad og live musik, samt masser af højt humør og herligt fællesskab.

Løbende gennem dagen, vil der blive afholdt en masse forskellige konkurrencer, hvor man kan dyste med/mod Sundhedsfabrikken, Jyllands aller stærkeste Mikkel og ikke mindst venner og familie.
Alle kan være med og alle er velkomne.

Sidst på eftermiddagen, vil der blive “tændt op i grillen” og madbilletter vil kunne købes til 125 kr. incl. 1 vand/juice/øl og 20 kr. for dessert billet incl. kaffe/the.

Køber du din madbillet i forsalg, som løber fra mandag 03.09.2018 til onsdag 05.09.2018, kan den købes for 100 kr. og så er den incl. dessert.

Madbillet i forsalg kan købes på flg. to måder:

–> I vores reception i åbningstiden
–> Reserveres her via FB, betales via Mobile Pay og afhentes på dagen

De nøjagtige tider for diverse konkurrencer og andre aktiviteter på dagen, vil blive lagt op på vores Facebook side onsdag 05.09.2018 – så hop eventuelt ind forbi og give vores side et like, så du får besked, når vi sender programmet ud