Åbningstider

Alle ugens dage
05.00 - 23.00

Receptionen er bemandet

Man - tors
16.00 - 18.00
Fredag
15.00 - 17.00
Lørdag
09.00 - 11.00
Søndag & Helligdage
Lukket
 

Åbningstider

Alle ugens dage: 05.00 - 23.00

Receptionen er bemandet

Man - Tors: 16.00 - 18.00
Fredag: 15.00 - 17.00
Lørdag: 09.00 - 11.00
Søndag & Helligdage: Lukket

Familietræning hos Sundhedsfabrikken

 Vi har hold for både mor og far. På vores hold “Barselstræning” er du velkommen til at inkludere dit barn i træningen. Alle børn er desuden velkommen til at lege, og hygge sig i vores børnezone, mens mor og far træner. Hos Sundhedsfabrikken tager vi hånd om hele familiens sundhed.

R

Mor og far i form

Vi har hold for både mor, far og tilbyder også baby sansetræning, hvor både mor og far kan være med. Hos os er børn altid velkomne til at hygge i vores børnezone, mens de voksne træner. Prøv f.eks. kræfter med et af flg. hold:

  • Barselstræning (indendørs eller udendørs )
  • Baby sansetræning
  • Far i form
  • Mor i form (opstart efter sommerferien)
R

I form efter fødslen

Hos Sundhedsfabrikken guider vi dig, så din krop får den motion og træning, du har brug for. Efter fødslen står vi klar til at tage hånd om din efterfødselstræning på vores hold “Barselstræning”.

Her er der særlig fokus på genoptræning af ryg, mave og bækkenbund – og du er selvfølgelig velkommen til at tage baby med. Sundhedsfabrikkens lokaler ligger midt i Herning centrum – let at komme til uanset om du er i bil eller på gåben med barnevognen.

R

Familietræning for mor, far og barn

Er du nybagt forælder, så tjek vores hold med “Barselstræning”. Her trænes basal styrke og puls, og både mor, far og børn er også velkomne. På dette hold er det mor og/eller far, der er i centrum, men vi viser også øvelser, hvor du kan inkludere dit barn i din træning.

Læs mere om funktionel træning hos Sundhedsfabrikken her.

På vores senest oprettede hold “Far i form” og “Mor i form” står vi klar til at give henholdsvis far og mor et kærligt skub i den sunde retning. Vi arbejder med både styrke og puls, så du er gearet til alle de fysiske udfordringer, dine børn giver dig i hverdagen.

R

Sundhedsfabrikkens børnezone

Vi har indrettet en helt særlig børnezone for både små og større legebørn. Her er underholdning og masser af beskæftigelse i form af spil, puslespil og legetøj, samt pudehjørne med plads til at kigge i bøger.

Børnezonen er åben i hele Sundhedsfabrikkens åbningstid og er til fri afbenyttelse. Bemærk dog, at det er på eget ansvar (også forsikringsanvar) at tage børnene med.

Hos Sundhedsfabrikken har vi plads til hele familien
Du finder os midt i Herning City, i forlængelse af gågaden. Du er altid velkommen til at booke en gratis prøvetime hos os.
Book via holdoversigten eller tilmeld dig direkte hos Sundhedsfabrikken eller via mail til info@sundhedsfabrikken.dk
R

Sansemotorik giver nærvær

Fælles leg og øvelser for balance og motorik er helt unikt i samværet mellem forældre og barn. Det giver nærvær for begge parter at prøve nye ting sammen og i trygge rammer. På holdet: “Baby sansetræning” er det dit barn, der er i fokus. Gennem leg, musik, sang og bevægelse styrker vi dit barns sansemotorik og giver ham eller hende det bedste afsæt for alle de motoriske færdigheder, der skal læres gennem de første år af livet.

Baby sansetræning gennemføres på små hold, så der både er plads og ro omkring det enkelte barn. Efter træningen hygger vi os med en kop te, kaffe eller kakao i Sundhedsfabrikkens hyggezone.

R

Gravide kan med fordel træne

Under og efter en graviditet har kroppen brug for særlig opmærksomhed. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at også gravide dyrker 30 minutters motion om dagen med “moderat intensitet”.

Hos Sundhedsfabrikken hjælper vi dig gerne godt i gang med din træning under graviditeten. Vores personlige trænere kan hjælpe dig med at sammensætte et personligt træningsprogram, som tager hensyn til både dig og baby. Henvend dig i receptionen hvis du har behov for rådgivning og træningsvejledning.