Åbningstider

Alle ugens dage
05.00 - 23.00

Receptionen er bemandet

Man - tors
16.00 - 18.00
Fredag
15.00 - 17.00
Lørdag
09.00 - 11.00
Søndag & Helligdage
Lukket
 

Åbningstider

Alle ugens dage: 05.00 - 23.00

Receptionen er bemandet

Man - Tors: 16.00 - 18.00
Fredag: 15.00 - 17.00
Lørdag: 09.00 - 11.00
Søndag & Helligdage: Lukket

Fysioterapeutisk træning betegner en vifte af ekstra skånsomme motionstilbud

Træningen henvender sig i særlig grad til dig med dårlig ryg, skulder eller andre lidelser i led eller kredsløb. Det kan udformes som særligt tilrettelagt individuel træning, eller du kan deltage i holdtræning på for eksempel: “Bold & balance “, “Sund skulder og ryg” eller “Mob-Sta” – vores nye hold for mobilitet og stabilitet.

Fælles for tilbuddene inden for fysioterapeutisk motion er, at der arbejdes med mobilitet, stabilitet, balance og kropsbevidsthed i skånsomme forløb, der hele tiden tager hensyn til den enkeltes udfordringer og begrænsninger.

R

Hvem henvender fysioterapeutisk træning sig til?

Måske døjer du med lidelser i bevægelsesapparatet? Det kan være ryggen, eller knæet, der driller, eller du har måske haft en skade eller operation, du ikke er kommet dig over.

Fysioterapeutisk træning er både for dig, der vil lave en forebyggende indsats og for dig, der har brug for genoptræning.

Det kan også være, at du deltager i fysioterapeutisk træning for at optimere dine bevægelsesmønstre i andre sportsgrene? Måske har du brug for at korrigere din holdning eller stabilitet for at blive bedre på cyklen, til løb eller andre aktiviteter.

Fælles for øvelserne inden for fysioterapeutisk træning er, at de sigter mod at stabilisere og mobilisere kroppens led, så sunde bevægelsesmønstre (gen)skabes eller optimeres. Samtidig styrker vi de muskler, der er nødvendige for god ledstabilitet på den mest skånsomme og hensigtsmæssige måde.

R

Hvordan kommer jeg i gang?

Har du små eller større skavanker, anbefaler vi altid, at du starter med at tage en snak med os, så vi finder det hold, der er bedst for dig. Her på siden kan du læse mere om vores hold med særligt fysioterapeutisk fokus. Der vil komme flere til løbende, og du er naturligvis altid velkommen til at spørge, hvis du har spørgsmål til aktiviteter eller øvelser på holdende undervejs.
R

Prøv Bold og balance

Der er næsten uanede muligheder for at variere øvelserne på holdet ‘Bold & balance’. Her bruger vi gymnastik- eller pilatesbold til at træne bevægelse og stabilitet på en og samme tid. Øvelserne tager udgangspunkt i core-træning, men arbejder hele kroppen godt igennem med fokus på både balance og koordination.

“Bold og balance”-holdet er godt for alle, men specielt for dig, der ønsker en varieret og skånsom træningsform.

Mange lider i dag af ømhed eller smerter i ryg og lænd, og her bruger vi øvelser med bold til at styrke de små muskler, der sikrer stabilitet i netop ryg og lænd. Der er ingen særlige krav til dig for at begynde på holdet, og boldene har vi allerede.

Fysioterapeutisk træning sikrer kroppens
stabilitet og styrker skånsomt din  bevægelseskraft
Ved fysioterapeutisk træning justerer tilrettelægger vi programmet efter dine skånehensyn og ønsker.
Book via holdoversigten eller tilmeld dig direkte hos Sundhedsfabrikken eller via mail til info@sundhedsfabrikken.dk
R

Sund skulder og ryg

På holdet ‘Sund skulder og ryg’ laver vi skånsom og særligt tilrettelagt styrketræning for skulder og ryg. Øvelserne styrker både led og muskulatur, og du vil få kyndig instruktion undervejs. Samtidig får du gode råd, som du kan tage med dig ud i hverdagen. Mange af de øvelser, vi laver, er direkte omsættelige til dagligdagssituationer, og du vil få tips og tricks til både forebyggelse og genoptræning. For eksempel om, hvordan du undgår uhensigtsmæssige løft, eller hvordan du forbedrer en allerede opstået ‘computerskulder’.

Vi tager godt hånd om dig, og der er altid plads til individuelle hensyn og forskellige sværhedsgrader i øvelserne – alle kan være med!

Vi starter som regel med langsom opvarmning og slutter med udspænding og afspænding.

R

Mobilitet og stabilitet i led = Mob-Sta

Holdet har fokus på mobilisering og stabilisering af led og muskulaturen omkring dem. På en time når vi hele kroppen grundigt igennem.

Vi arbejder med områder som eksempelvis styrke, smidighed og balance ved brug af redskaber som elastikker, vippebræt, bosu bold og naturligvis din egen krop.

Holdet er, som resten af vores hold, for alle uanset niveau, og træningen tager altid hensyn til den individuelles niveau, behov og ambitioner.