Åbningstider

Alle ugens dage
05.00 - 23.00

TRX træning

Træningen henvender sig i særlig grad til dig med dårlig ryg, skulder eller andre lidelser i led eller kredsløb. Det kan udformes som særligt tilrettelagt individuel træning, eller du kan deltage i holdtræning på for eksempel: “Bold & balance “, “Sund skulder og ryg” eller “Mob-Sta” – vores nye hold for mobilitet og stabilitet.

Fælles alle vores TRX hold er, at der arbejdes med mobilitet, stabilitet, balance og kropsbevidsthed igennem øvelser, som er styrkende, men samtidig skånsomme og hensynstagende til den enkeltes niveau, udfordringer og begrænsninger.

R

Hvem henvender TRX træning sig til?

Måske døjer du med lidelser i bevægelsesapparatet? Det kan være ryggen, eller knæet, der driller, eller du har måske haft en skade eller operation, du ikke er kommet dig over.

TRX træning er både for dig, der vil lave en forebyggende indsats, for dig, der har brug for genoptræning og for dig, som bare gerne vil være stærkere.

Det kan også være, at du deltager i TRX træning for at optimere dine bevægelsesmønstre i andre sportsgrene? Måske har du brug for at korrigere din holdning eller stabilitet for at blive bedre på cyklen, til løb eller andre aktiviteter.

Fælles for øvelserne inden for TRX træning er, at de sigter mod at stabilisere og mobilisere kroppens led, så sunde bevægelsesmønstre (gen)skabes eller optimeres. Samtidig styrker vi de muskler, der er nødvendige for god led stabilitet på den mest skånsomme og hensigtsmæssige måde.

R

Hvordan kommer jeg i gang?

Har du små eller større skavanker, anbefaler vi altid, at du starter med at tage en snak med os, så vi finder det hold, der er bedst for dig.

Stort set alle vores hold er tilrettelagt, så alle kan være med, men vi vil altid gerne stå til rådighed for at give et godt råd og uddybende info omkring holdene, hvis du skulle have brug for det.

 

TRX træning sikrer kroppens stabilitet og styrker skånsomt din bevægelseskraft
Ved TRX træning justerer og tilrettelægger vi programmet efter dine skånehensyn og ønsker.
Book via holdoversigten eller tilmeld dig direkte hos Sundhedsfabrikken eller via mail til info@sundhedsfabrikken.dk