Åbningstider

Alle ugens dage
05.00 - 23.00

Sund fra top til tå – Oversigt over faciliteter og tilbud

Her på siden finder du en oversigt over vores faciliteter og tilbud. Du finder yderligere information om de enkelte tilbud i receptionen hos Sundhedsfabrikken. Skulle du have spørgsmål omkring indmelding eller andet er du også altid velkommen til at kontakte os direkte.

Holdtræning

Oversigt over hold

Se samlet holdkalender >>

Sund skulder & ryg

Fokus på øvelser, der styrker skuldre, nakke og ryg og vi vejleder i forhold til, hvordan dagligdags aktiviteter kan udføres skånsomt for ømme skuldre, nakke og ryg. Fokus er en stærkere krop.

Barselstræning

Træningen er for både mor og far og vi træner basal styrke og puls. Vi viser også øvelser, hvor du kan inkludere guldklumpen, som naturligvis er mere end velkommen til at være med – aktivt eller underholdt af at kigge på.

Hos Sundhedsfabrikken har vi masser af muligheder for børn og babyer i form af legesager, sansegynge, sanselegeredskaber m.m.

Funktionel træning – Høj intensitet

Funktionel træning hos Sundhedsfabrikken, er et mix mellem træningsformer, som du måske også kender under begreber og navne som crossfit, kettle cross, HIIT og motionsboksning.

Til Funktionel træning – Høj intensitet, skruer vi op for intensitet og tempo og på dette hold er det forventet, at du er dus med et bredt udsnit af øvelserne, samt mestrer teknikken bag. Vores instruktører holder naturligvis stadig et skarpt øje på teknikken og retter til, hvor nødvendigt.

Funktionel træning – Teknik

Funktionel træning hos Sundhedsfabrikken, er et mix mellem træningsformer, som du måske også kender under begreber og navne som crossfit, kettle cross, HIIT og motionsboksning.

Til Funktionel træning – Teknik, skruer vi intensitet og tempo ned, så vi kan fokusere på og arbejde grundigt med teknikken.

Til Funktionel træning, er det vigtigst redskab din egen krop og der tages udgangspunkt i øvelsesfunktioner, som din krop kender fra og bruger i hverdagen og derigennem styrkes den

Bold & balance

Vi træner krop og balance på og med bolde, med primær styrkefokus på mave og ryg. Træningen er for alle uanset niveau.

Motionsboksning

Motionsboksning hvor alle kan være med – uanset dit udgangspunkt. Vi bruger boksesportens fysiske grundtræning til at komme i form. Det er især styrke- og konditionstrænende elementer, der kombineres i varierende øvelser og tempo.

Cirkeltræning

Interval træning, hvor vi kommer hele kroppen igennem og rundt om både styrke og puls/kondition.

I cirkeltræning, hos Sundhedsfabrikken, tager vi udgangspunkt i funktionelle øvelser og udover kroppen, gør vi blandt andet brug af redskaber som:

 • Elastikker
 • Små håndvægte
 • Kettle Bells
 • Bokse-/plet handsker
 • Gymnastik- og pilates bolde

Mor og Far i form

Holdet til alle de skønne mødre og fædre, som gerne vil give formen et skub i den sunde retning. Der er fokus på såvel styrke som kondition og træningen vil tage udgangspunkt i det funktionelle.

Seniortræning

Fokus på både god styrke i musklerne og almen god bevægelighed i leddene, såvel som kondition.
Vi tager hensyn til den enkelte og alle kan være med uanset niveau. Der er social samvær og morgenmad efter træningen mandag og fredag.

Indendørs cykling

Vi kører en blanding af interval-, styrke- og konditionstræning.

Indendørs cykling – er primært for dig, som har behov for en skånsom træning, eventuelt som led i en genoptræning. Dette hold vil også være optimalt for dig, som er helt ny indenfor træningsverdenen.

Vores cykler er udstyret til at kunne bruges med såvel almindelig indendørssko, som til cykelsko med SPS og Look klampe system.

…og meget mere.

Du kan høre mere om de enkelte hold, og tilmelde dig holdene, ved henvendelse i vores reception eller ved at kontakte os. Du kan også se hvilke ugedage og tidspunkter dit foretrukne hold foregår på i vores holdkalender.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden hvis du ønsker at modtage information omkring opstart af nye hold m.v.

Fri træning
Vi tilbyder fri træning i abonnementsform eller du kan købe en dagsbillet. Prisen afhænger af hvilken abonnementsløsning og binding du ønsker dig.
Personlig træning - Priser

Single (1 pers.)

 • 550 DKK pr. time
 • 2.500 DKK 5-turs kort (SPAR 50 DKK pr. time)
 • 4.500 DKK 10-turs kort (SPAR 100 DKK pr. time)

Double (2 pers) – SPAR 25% hver på et “team-up”

 • 825 DKK pr. time
 • 3.750 DKK 5-turs kort
 • 6.750 DKK 10-turs kort

Hvis du/I kan nikke genkendende til ét eller flere af de nedenstående punkter, så kom og hør mere omkring mulighederne i og ved personlig træning:

 • Du/I vil bare gerne godt i gang og kunne godt bruge en hjælpende hånd
 • Du/I vil gerne have et friskt pust/indspark til din træning
 • Du/I kunne godt bruge sparring omkring, hvordan du bliver ved med at få holde fremgang i din træning
 • Du/I vil gerne have inspiration til din egen sammensætning af træningsplan
 • Du/I kunne godt bruge en ekstra skud motivation til/i træningen
 • Du/I har sat dig et klart mål, som du mangler vejledning til, hvordan du bedst opnår
 • Du/I kunne bare godt bruge en personlig og anderledes træning

Vi tilbyder en helt gratis og uforpligtende informations/afklarings session, som du frit kan booke i vores reception.

Forløb

Vi tilbyder flg. forløb:

 • Sundhedsforløb
 • Træningsforløb

Du kan høre mere om de enkelte forløb ved henvendelse i vores reception.

Træn-selv faciliteter

Oversigt over vores træn-selv faciliteter:

 • Cykling
 • Cardio
 • Styrketræning
 • Holdsal

Du kan høre mere om vores træn-selv faciliteter ved henvendelse i vores reception. Ved indmeldelse får du naturligvis en gennemgang af vores faciliteter.

Events
Vi lancerer løbende et udbud af forskellige typer events, så følg med her på hjemmesiden, i vores nyhedsbrev og på vores Facebookside.
Kostvejledning
Skræddersyede kostplaner, som ikke er mirakel-kure, men forankret i en solid daglig kost, der er baseret på almindeligt tilgængelige råvarer og vigtigst af alt – fødevarer, som du kan lide. Hos os tager vi udgangspunkt i, at en kostplan skal være tilpasset til den enkelte og ikke omvendt for at skabe vedvarende resultater.

Vi tilbyder en gratis 20 min. session, hvor vi tager en uforpligtende snak om dit mål, ønske og behov. Hør nærmere i vores reception og for booking af tid.

Sportsterapi
Er musklerne ømme og trætte? Har du et punkt i kroppen, som bliver ved med at knage, spænden, give smerter eller drille? Så kom og gør brug af vores fantastiske mulighed for Sportsterapi. Ronni tager god hånd om dig og kan tilbyde både Sportsmassage, -cupping, -akupunktur og PNF afspænding. Kom og hør mere i receptionen eller følg dette link.

Henvend dig i receptionen for at høre mere om dette tilbud.

Coaching
Kan du nikke genkendende til at have et ønske eller mål om at udføre en specifik handling, men det bliver af den ene eller anden årsag altid udskudt?

Har du et brændende ønske om at føre en bestemt ting ud i livet, men kan bare ikke fået taget hul på bylden?
Så kom forbi og prøv Coaching, som er en fantastisk og fokuseret form for udforskning og allokering af ressourcer, i forhold til dit specifikke ønske – hvor det netop er dig og dine ressourcer, der er i centrum.

Vi tilbyder en gratis 20 min. session, hvor du kan få lov at føle og prøve af, om Coaching kunne være noget for dig og dit ønske/mål. Henvend dig i vores reception for at høre nærmere og booke tid.

Priser

30 min til 350 kr.

60 min til 520 kr.

Månedens Udfordring & Dagens WOD
Månedens Udfordring
Hos Sundhedsfabrikken, tænker vi at træning gerne må være sjov, udfordrende og belønnende, så kom og vær med på Månedens Udfordring og vind sunde præmier.

Alle medlemmer af Sundhedsfabrikken kan indgive forslag til Månedens Udfordring og hver måned udvælger vi et forslag og belønner denne med en “sund godbid”.

Alle – uanset niveau – kan være med på Månedens Udfordring.

Dagens WOD
Da personalet i Sundhedsfabrikken alle sætter sundhed og fællesskab i højsæde og elsker at brænde deres energi af på aktiv facon, står et hold af dem klar, til at køre dagens WOD af, alle hverdage kl 16.30.

WOD (Workout of the Day) er en effektiv 30 min. cardio-/styrketræning og er for alle uanset niveau.

Dagens WOD træningsplan vil også være tilgængelig i papirs form i receptionen, så man selv kan køre den igennem.

Virksomhedsordning
Sunde medarbejdere, er glade medarbejdere. Hos Sundhedsfabrikken kan i få skræddersyet en virksomhedsordning der matcher jeres behov og ønsker. 

Kontakt os for at få et uforpligtende og skræddersyet tilbud til jeres virksomhed.