Åbningstider

Alle ugens dage
05.00 - 23.00

Find svar på dine spørgsmål

Her på siden har vi samlet de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Finder du ikke svar her er du altid velkommen til at henvende dig dig direkte hos Sundhedsfabrikken, eller kontakte os via formularen her på siden.

Hvordan bliver jeg medlem?

Tilmelding sker online via vores webshop. Se mere under menu punktet “Medlemsskab” og “Bliv medlem”

Hvad koster et medlemsskab?
Prisen for FRI TRÆNING starter fra 200 kr./md., men det afhænger helt af hvilken løsning der passer dig bedst. Det er altid en god idé at læse mere om de forskellige medlemsskabstyper, eller danne dig et overblik over hvad du kan hos os inden du bestemmer dig. Vi hjælper dig gerne med at vælge den løsning der passer bedst til dig.
Hvornår er receptionen bemandet?

Vi har ingen officiel reception med åbningstider, men vi er altid til at fange på mail eller Facebook via messenger

Må jeg have mit barn med til træning?

Ja bestemt. Dit barn skal være velkommen, når blot barnet ikke forstyrrer de øverige medlemmer. Du er også velkommen til at træne sammen med dit barn. Op til 11 år, er de gratis med dig og fra 12 år kan de træne med på børneabonnement.

Jeg er nybegynder. Hvordan kommer jeg godt i gang med min træning?

Vi viser dig meget gerne rundt og instruerer dig gerne i korrekt brug af vores udstyr, hvis du har behov for det. Alternativt kan du booke en personlig træning, og få sammensat et skræddersyet træningsprogram.

Jeg er kun interesseret i holdtræning og kommer kun afsted en gang i mellem

Så har du mulighed for at købe 10-turskort som abonnement. Klippene er gyldige i 3 måneder fra køb og genopfyldning klarer du via app’en eller ved at skrive til os.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Kontakt os her

8 + 3 =