Ă…bningstider

Alle ugens dage
05.00 - 23.00

Om Sundhedsfabrikken

Sundhedsfabrikken er et nyt tilbud der tager hånd om hele din sundhed, fra top til tå. Her finder du en række tilbud, som tilsammen danner et solidt fundament for hele din sundhed. Hvad enten du ønsker at træne på egen hånd, eller ønsker at tage del i et målrettet sundhedsforløb er Sundhedsfabrikken det rigtige valg for dig.

Vi ønsker at skabe et sted hvor du føler dig velkommen og godt tilpas, hvad enten du er nybegynder, øvet eller elitesportsudøver. Det gør vi bl.a. ved at udbyde hold og forløb i forskellig niveau, så du kan avancere i dit tempo.

Hos Sundhedsfabrikken har vi plads til dig, præcis som du er. Her er højt til loftet og stemningen er venlig, uformel og helt nede på jorden.

Sundhedsfabrikken er centralt placeret i forlængelse af gågaden i Herning, på Vestergade 2. I første omgang er underetagen af bygningen renoveret og taget i brug, mens 1. salen vil blive renoveret og taget i brug senere.

Vi har mange spændende tiltag i støbeskeen, som løbende vil blive annonceret via Sundhedsfabrikkens nyhedsbrev og øvrige online markedsføringskanaler.

Vi tror pĂĄ

R

Plads til forskellighed

Der skal være plads til dig, uanset hvilket niveau du starter fra. For at sikre os at du føler dig velkommen vil du altid blive budt personligt velkommen af vores personale. Derfor har vi valgt at indmelding skal ske direkte i receptionen.

R

Professionel vejledning

Det sikrer vi ved at have det bedste personale (og de bedste samarbejdspartnere), som med deres erfaring og uddannelse kan hjælpe dig godt i gang, eller videre til næste niveau.

R

Sundhed fra top til tĂĄ

Din totale sundhed er vigtig for os, og vi brænder for at hjælpe dig med dine udfordringer. Vi vil hjælpe dig i mål, hvad enten du har brug for coaching, kostvejledning, et skræddersyet træningsprogram eller noget helt fjerde.

Billeder fra renoveringen