Sundhedsfabrikkens ABC 2020

Efter efterårets succes, starter vi et nyt ABC hold op.

Med Sundhedsfabrikkens ABC har vi fokus på, at sundhed ikke kun handler om det fysiske – det at tabe sig, komme i bedre form og have fokus på kosten – men også hvordan vores mentale helbred spiller ind, for at opnå en given målsætning.

Det er eksempelvis svært at være i balance, i et mad-miljø, der er ude af balance eller hvis vejen frem ikke er klar og tydelig.

Derfor handler det at være ”sund fra top til tå” blandt andet også om, at dine ”gamle” vaner, bliver ændret gennem dét at træffe sunde aktive valg og agere i den verden du nu en gang lever i.

Dét at være sund, kan som oftest kick startes af små-justeringer og dét er vi mestre i hjælpe med.

Så vil du være en sundere version af dig selv og indebærer det blandt andet et vægttab på 10+ kg, så er dette forløb en helt perfekt start til dine nye vaner.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig mod nye sunde mål

 

Praktisk info

GRATIS info aften den 16. januar kl. 19.00-20.00

Max. 8 pladser med opstart den 6. februar 2020 og afslutning 2. maj 2020

Pris:

  • Medlemmer: 4.500 kr. / 1.550 kr. ved ratebetaling over 3 måneder
  • Ikke-medlemmer: 5.100 kr. / 1.750 kr. ved ratebetaling over 3 måneder

Indhold:

  • 2 ugentlig fællestræninger
  • 1 ugentlig personlig træning
  • 3 Tema events
  • Personlig kostplan
  • Opskriftssamling
  • Personlige træningsplaner
  • —og meget mere

 

Tidligere deltager Marianne siger:

“Jeg deltog på Sundhedsfabrikkens ABC i efteråret 2019. Jeg tilmeldte mig allerede på info aftenen, da dette forløb lige var det, jeg havde brug for. Og jeg her ikke fortrudt på noget tidspunkt.
 
Det har været en god kombination af input til mad, vaner, personlig træning og sammenhold. Det har været en øjenåbner for mig og samtidig en fantastisk rejse. Alting behøver ikke at være så kompliceret med hensyn til mad og træning. Det er med at gøre maden så simpel og let, så det kan passes ind i en travl hverdag. Hertil har jeg fået nogle værktøjer, som jeg har brugt i forløbet, og selvfølgelig også kan bruge efterfølgende.
 

Vi har også været omkring vaner og målsætning, som også er en vigtig ting for at få succes. Sidst men ikke mindst har jeg fået nogle dejlige træningspartnere. Vi har mødtes og lavet vores egen træning, hvis holdtræning ikke lige passede. Det var især godt hen over julen. Efter forløbet er det jo ikke slut, vi holder stadig sammen og har stadig vores gang hos Sundhedsfabrikken.”